Werkwijze

Unieke producten
Dubbel Dingen heeft een collectie die regelmatig wordt vernieuwd.

Alle Dubbel Dingen zijn uniek. De onderdelen en items die binnen komen worden zorgvuldig schoongemaakt en bekeken. Terwijl ik daar mee bezig ben, ontstaan er ideeën hoe het volgende Dubbel Ding er uit kan gaan zien.

Bestellen
De Dubbel Dingen die op de website staan bij “direct bestelbaar” kunnen per mail besteld worden, vermeld daarbij duidelijk de naam en het adres waar het naar toegestuurd moet worden. Met een paar dagen kan de bestelling dan bezorgd worden. Ook is het mogelijk om de bestelling bij mij op te halen. Dit graag op afspraak, want ik ben niet altijd aanwezig.

Is iets al verkocht? Dan is het vaak wel mogelijk om een soortgelijk item toch te bestellen, afhankelijk van de materialen die op voorraad zijn. Er is dan een levertijd van gemiddeld 3 weken.

Ben je op zoek naar iets speciaals of heb je zelf ideeën?  Neem dan per mail contact met mij op, dan gaan we overleggen wat mogelijk is. Want met veel plezier maak ik iets wat helemaal naar wens is gecreëerd.

Ook voor bedrijven maakt Dubbel Dingen kunstwerken, bureau organizers, lampen, klokken enzovoort van door hen zelf geleverde onderdelen, gereedschappen of materialen.